Tocanita de cartofi cu coaste si carnat

de delia64 in Porc, 7 Apr 2014 | 895 vizualizari

 

Mai nou gatesc in functie de pofta Danutei , asa ca am gatit aceasta tocanita , am fost tare laudata de nora mea .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. carnat afumat
  • 800 gr. coaste afumate
  • 4-5 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 kg. cartofi
  • 3 linguri ketchup de casa
  • patrunjel verde
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu coaste si carnat:

Taiem carnatul bucati si impreuna cu coastele le punem intr-o cratita cu 2 cani de apa , lasam 10 minute sa fiarba si aruncam apa pentru a iesi gustul puternic de fum si sarea.


Mai punem o cana de apa si lasam sa fiarba din nou pana cand scade apa si sfaraie grasimea scursa din carnat si coaste .


Curatam ceapa si usturoiul si le taiem marunt , le punem peste coaste in cratita si amesrecam.


Cand ceapa devine sticloasa adaugam boiaua de ardei si ketchupul si turnam 4 cani de apa , lasam la fiert amestecand din cand in cand .


Intre timp curatam cartofii ii taiem felii si -i punem peste carne in cratita , amestecam si punem apa cat sa treaca peste cartofi , punem capacul si lasam la fiert pana cand incep sa se sfarme cartofii , presaram patrunjel verde condimentam cu sare si piper dupa gust si tocanita este gata .


Se serveste cu ardei copti sau muratura si paine proaspata cine doreste .


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Si cu carne si carnat proaspete este la fel de gustoasa tocanita .

2

Ceapa -i da un gust dulce tocanitei cu cat este in cantitate mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu coaste si carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

elucubratiiculinare 1

08.04.2014, 10:00

ne place tot ce e interzis

delia64 1

08.04.2014, 11:30

anca-m

delia64 1

08.04.2014, 11:31

elucubraticulinare , asa este nu zic nu !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu bacon