Cordon Bleu

de Geanina87 in Porc, 15 Mar 2015 | 11006 vizualizari

 

Se prepara foarte rapid ca si snitelele. O bunatate...gustoasa si satioasa :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g cotlet de porc
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • felii de sunca si cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Carnea se taie felii. Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate, apoi se pune in interior cate o felie de sunca si una de cascaval, dupa care se ruleaza.

Pregatim 3 vase: intr-unul adanc batem ouale si condimentam cu sare si piper,iar in celelalte doua,punem separat faina si pesmetul.Procedam ca la snitele astfel: trecem fiecare rulou de carne prin faina, ou, pesmet si prajim in ulei incins.

Simplu,nu? Cand sunt gata le scoatem intr-un vas in care am asezat hartie absorbanta pentru a elimina uleiul in exces.

Se pot servi alaturi de o garnitura de cartofi ( prajiti,piure etc.) sau de o salata verde cu rosii.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Carnea de porc se poate inlocui cu pieptul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cordon Bleu-0
Cordon Bleu-1
Cordon Bleu-2

COMENTARII (21)

mirela0911

mirela0911 1

26.03.2015, 11:38

mihaelar63

mihaelar63 1

27.03.2015, 12:04

Vai cum mai curge cascavalul si cum mai poftesc

Geanina87

Geanina87 1

27.03.2015, 17:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!