Cordon Bleu

de Geanina87 in Porc, 15 Mar 2015 | 16472 vizualizari

 

Se prepara foarte rapid ca si snitelele. O bunatate...gustoase si satioase :)

 

INGREDIENTE

  • 600 g cotlet de porc
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • felii de sunca si cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Carnea se taie felii. Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate, apoi se pune in interior cate o felie de sunca si una de cascaval, dupa care se ruleaza.


Pregatim 3 vase: intr-unul adanc batem ouale si condimentam cu sare si piper, iar in celelalte doua, punem separat faina si pesmetul. Procedam ca la snitele astfel: trecem fiecare rulou de carne prin faina, ou, pesmet si le prajim in ulei incins, la foc mediu, pe ambele parti.


Simplu,nu? Cand sunt gata le scoatem intr-un vas in care am asezat hartie absorbanta pentru a elimina uleiul in exces.


Se pot servi alaturi de o garnitura de cartofi ( prajiti,piure etc.) sau de o salata verde cu rosii.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Carnea de porc se poate inlocui cu pieptul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

26.03.2015, 11:38

mihaelar63 1

27.03.2015, 12:04

Vai cum mai curge cascavalul si cum mai poftesc

Geanina87 1

27.03.2015, 17:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu