Tocanita de cartofi cu piept de pui (la ceaun)

de ela in Pui, 22 Dec 2010 | 40384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi albi,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei rosu,
  • 1 ardei galben capia,
  • 1 piept de pui mai mic,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • patrunjel,
  • marar,
  • 2 morcovi,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 150 ml suc de rosii sau bulion de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu piept de pui (la ceaun):

Curatam ceapa,ardeiul la fel,ii scoatem si semintele si punem totul in robot si maruntim.Curatam morcovii si ii taiem rondele.Punem putin ulei in ceaun si adaugam legumele,punem si putina apa si lasam pe foc 5minute.


Taiem pieptul de pui(dezosat) cubulete si le punem in ceaun,peste legume,acoperim cu apa si lasam pe foc 15minute.


Curatam cartofii,ii taiem cubulete si ii adaugam in ceaun si mai lasam pe foc 30minute.Saram,piperam,punem putina vegeta,adaugam boiaua si bulionul.


Tocam marunt patrunjelul si mararul si le presaram deasupra dupa ce am oprit focul.


Servim cu muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu piept de pui (la ceaun)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:07

O intrebare.... va rog sa imi scuzati ignoranta....ceaunul este tot una cu tuciul?

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:10

ma scuzati.am gasit raspunsul la ustensile de bucatarie.multumesc oricum.si scuzati daca v-am uimit(in sens negativ)cu intrebarea mea

ela 1

28.12.2010, 23:25

Feliciana am scris aici despre ceaun(tuci) http://www.bucataras.ro/articole/11034/ceaunultucicum-sa-il-intretinem-ca-sa-ne-putem-bucura-cat-mai-mult-timp-de-el.html cred ca ai gasit deja articolul dupa cum am inteles,nu este nimic daca erai neclara in privinta ceaunului,daca este vb despre tuci,cat traiesti inveti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci