Gogosari marinati, cu ceapa

de Lau in Conserve, 4 Ian 2019 | 5170 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari fara seminte
  • 500 ml ulei
  • 300 g zahar
  • 1 l otet de mere
  • 800 g pasta de rosii
  • 4 -5 linguri de bulion facut in casa
  • 1 lingura boabe de piper
  • 1 lingura boabe de mustar
  • 3 frunze de dafin
  • 2 linguri sare
  • 2 kg ceapa
  • 2-3 morcovi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari marinati, cu ceapa:

Spalam gogosarii, ii curatam de nervuri, cotoare, seminte si le taiem in 4-6 bucati depinde de marimea lor.

Intr-o oala incapatoare adaugam otetul, uleiul, sare, zahar si condimentele dupa gust. Amestecam ocazional pana ce se topeste zaharul si incepe sa fiarba.

Adaugam pe rand gogosarii cat sa fie acoperiti cu sos, lasam cca 3-5 min pana ce se oporesc putin si scoatem in alt vas care il vom acoperi.

In otetul ramas adaugam pasta de tomate, bulion, ceapa taiata pestisori, morcovul taiat felii si lasam sa fiarba cca 15 min.

Asezam in borcane un strat gogosari, 2 linguri de ceapa din sos cu morcovi si repetam pana ce umplem.

Turnam sosul peste si agitam bine borcanele pentru a intra sosul peste tot.

Lasam sa se raceasca si depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari marinati, cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei grasi la borcan, pentru iarna