Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Eu nu prea agreez soia, am gustat candva demult si nu m-a incantat,asa ca am renuntat...dar aveam o pungulita in dulap de ceva vreme, si zic, hai sa mai incerc o data sa prepar ceva cu ea, am combinat-o cu cartofi noi...si m-a luat prin surprindere...chiar si copiii au papat....
Mai intai soia se pune la inmuiat in apa rece cam 15-20 minute, apoi se stoarce bine foarte bine in pumn. Cartofii se curata si taie felii mai groase.
Ceapa se curata si se taie solzisori, se caleste in ulei pana se inmoaie, se adauga apoi mixul de legume si se mai calesc 2-3 minute. Punem soia si putina sare si acoperim cu apa, lasam sa fiarba cam 20 minute. Adaugam cartofii, foile de dafin, leusteanul verde si mai lasam sa fiarba vreo 10 minute, apoi punem si 1 lingurita de oregano, daca mai e nevoie sare si piper, punem si bulionul si lasam sa mai fiarba pana sunt fierti cartofii.
La sfarsit adaugam si patrunjel verde tocat marunt, sau putem pune direct in farfurie, la servire.
1
merge foarte bine cu salata verde
2
e o cina usoara si sanatoasa....si de post...
3
condimentele uscate e important sa le adaugam spre sfarsitul prepararii, pentru a nu-si pierde aromele
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola