Tocanita de ceapa cu pui

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2012 | 6008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 4 cepe
  • 100 ml vin alb sec
  • 2 linguri de bulion
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 lg ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Punem carnea in tigaia incinsa cu ulei si lasam sa stea aproximativ 5 minute pe fiecare parte.Presaram sare si piper pe ea, apoi adaugam vinul si punem capac lasand sa fiarba inca vreo 10 minute.Scoatem carnea deoparte si punem in acelasi ulei ceapa taiata nu foarte marunt si ardeiul cubulete.Lasam pana cand se inmoaie ceapa.Adaugam bulionul.Mai lasam putin pe foc,dupa care punem iarasi carnea,usturoiul,dafinul si o cana de apa.Lasam sa fiarba pana cand carnea e bine facuta,iar sosul nu prea lichid.Se serveste cu mamaliguta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

17.09.2012, 23:15

Buna tocanita!!

Geanina87 1

13.12.2012, 14:36

alina_aurelia 1

16.03.2013, 20:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta de mustar