Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 1885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat .
  • 1 ou .
  • faina .
  • oregano .
  • rozmarin .
  • marar uscat .
  • sare,
  • piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pergament si se da la cuptor.Se intoarce de pe o parte pe alta si se lasa pana cand se rumeneste.


Alaturi de o garnitura si o salata este un pranz perfect.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

ela pai sa faci foamea cu atatea bunatati pe aici?.....nu se poate............

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

Multumesc,Ina!

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:30

Vezi cum ma gandesc eu la tine Bunica?....................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci