Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 1612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat .
  • 1 ou .
  • faina .
  • oregano .
  • rozmarin .
  • marar uscat .
  • sare,
  • piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie pergament si se da la cuptor.Se intoarce de pe o parte pe alta si se lasa pana cand se rumeneste.


Alaturi de o garnitura si o salata este un pranz perfect.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

ela pai sa faci foamea cu atatea bunatati pe aici?.....nu se poate............

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:29

Multumesc,Ina!

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:30

Vezi cum ma gandesc eu la tine Bunica?....................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu piept de pui afumat si maioneza cu mustar