Tocanita de ceapa cu pui

de Doralinda in Pui, 25 Ian 2013 | 3031 vizualizari

 

La mine in casa, cam rar se mananca pui, dar la fetite le mai gatesc din cand in cand, si asta e unul dintre preparatele care le place!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 2 cepe medii
  • sare
  • oregon
  • piper
  • o foaie dafin
  • si ulei ptr calit
  • 50 gr bulion de rosii sau rosii din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Intai fierbem carnea cu putina sare, apoi o lasam deoparte in zeama care a fiert. Taiem ceapa in felii si o calim in putin ulei. Cand e gata, punem bulionul de rosii, mai lasam putin si apoi punem restul de mirodenii, asezonand dupa gust cu sare si piper. Punem si carnea si adaugam din zeama in care a fiert pana sa acopere, apoi lasam la foc mic cca 20 min.

Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez.

TIPS-URI

1

Puteti folosi un pui intreg, nu doar pulpele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Doralinda 1

25.01.2013, 20:38

Jolygina

Doralinda 1

25.01.2013, 20:39

Rocsi, intr-adevar e gustoasa, cred ca tot secretul sta in ceapa calita! Ii da un gust mai dulce! Multumesc frumos!

Cris2711 1

26.01.2013, 00:26

buna tocanita

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui