Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de housy in Pui, 7 Dec 2010 | 14980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 1 lingura untura de pasare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 4 linguri pasta de ardei rosu
  • 6 copanele de pui
  • 1 cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

 

  • - copanelele se parlesc si se spala bine, dupa care se pun la fiert in apa cu sare
  • - ceapa tocata marunt si morcovul ras se pun la calit in untura de pasare
  • - din cand in cand se mai adauga putina apa
  • - cand pulpele sunt fierte, iar legumele bine innabusite se impreuneaza intr-o singura oala, se adauga piper, sare, patrunjel, apa si pasta de ardei rosu
  • - se mai lasa putin pe foc , cu capac

                           Se poate servi cu paste, piure, sau mamaliguta si lapte acru!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pui cu sos de lamaie