Tocanita de ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 8 Ian 2012 | 1473 vizualizari

 

Mancarea mea preferata....un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 buc usturoi
  • 3linguri bulion
  • vin alb
  • smantana
  • lapte
  • condimente,cub magic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ciuperciile de coaja(eu asa le fac),se clatesc cu apa rece si se taie feliute.Se pun in ceaun ,deasupra punem lapte cat sa acopere si le punem la fiert!


Separat punem morcovul ras si ceapa taiata marunt cu o lingura de ulei la calit.


Usturoiul se piseaza,se face mujdei cu smantana.


Se adauga un cub de pui magic peste ciuperci,se adauga vegeta,boia de ardei dulce,cimbru,piper.


Se adauga si legumele calite si mujdeiul.


Inainte sa fie gata se adauga putin vin si bulionul.


Se serveste cu smantana....


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

09.01.2012, 09:48

ma bcuur ca va place

marcela1979 1

09.01.2012, 12:17

e buna tare

Bya Ralu 1

13.03.2013, 19:41

asa e carla!mie imi place mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din ghebe