Tocanita de ciuperci

de oanapl in Mancaruri de post, 23 Mar 2017 | 3449 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 varf piper negru
  • 2 linguri bulion
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri patrunjel
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingurita sare
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 150 gr faina de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Tai marunt ceapa, tai in doua ciupercile mai mici si in patru bucati pe cele mai marisoare, iar ardeiul, usturoiul si rosia le tai cubulete mici. Calesti ceapa, pana devine aurie, apoi adaugi ciupercile, ardeiul, rosia si usturoiul si pui condimente dupa gust. Adaugi un pahar cu apa si acoperi vasul, lasand tocanita sa fiarba la foc mic. Adaugi spre final si 2 linguri de bulion. Cand constati ca mancarea este gata, adaugi si patrunjelul taiat marunt.

Intre timp, pregatesti o mamaliguta: pui apa cu sare la fiert si cand a inceput sa clocoteasca, adaugi treptat faina si amesteci. Lasi mamaliguta sa fiarba la foc mic, aproximativ 15 minute si mai invarti din cand in cand pentru a nu se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor