Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta

de nadina73 in Mancaruri de post, 7 Oct 2010 | 5478 vizualizari

 

O mancarica de post .super buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciuperci champignion
  • 1 fir praz
  • 2 linguri crema gulas dulce
  • 1 lingura amidon
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • ulei de maline 3 linguri
  • patrunjel verde
  • Mamaliguta:
  • faina de malai
  • apa
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta:

Se pregateste mamaliguta prima data ,se fierbe apa cu sare dupa care se pune faina de malai si se fierbe,se amesteca bine pt a nu se face cocoloase.


Pentru tocanita:


Se toaca prazul si se caleste pentru 3 minute in ulei,dupa care se pune crema gulas dulce si ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.


Se lasa sa se caleasca toate 10 minute dupa care se pune o canita de apa ,se condimenteaza cu sare,piper si vegeta,se lasa sa fiarba cu capac 15 minute dupa care se pune amidonul cu 3 linguri de apa se mai da un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul.


Se serverste cu mamaliguta calda


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adasev12 1

07.10.2010, 12:48

super bun nadina, desi eu nu ma impac cu mamaliguta...dar vreau restul

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:20

foarte bun.

kamy 1

07.10.2010, 16:06

maine fac si eu ciuperci,ca nu mai pot de pofta 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci