Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O mancarica de post .super buna
Se pregateste mamaliguta prima data ,se fierbe apa cu sare dupa care se pune faina de malai si se fierbe,se amesteca bine pt a nu se face cocoloase.
Pentru tocanita:
Se toaca prazul si se caleste pentru 3 minute in ulei,dupa care se pune crema gulas dulce si ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.
Se lasa sa se caleasca toate 10 minute dupa care se pune o canita de apa ,se condimenteaza cu sare,piper si vegeta,se lasa sa fiarba cu capac 15 minute dupa care se pune amidonul cu 3 linguri de apa se mai da un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul.
Se serverste cu mamaliguta calda
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult