Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta

de nadina73 in Mancaruri de post, 7 Oct 2010 | 8265 vizualizari

 

O mancarica de post .super buna

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciuperci champignion
  • 1 fir praz
  • 2 linguri crema gulas dulce
  • 1 lingura amidon
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • ulei de maline 3 linguri
  • patrunjel verde
  • Mamaliguta:
  • faina de malai
  • apa
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta:

Se pregateste mamaliguta prima data ,se fierbe apa cu sare dupa care se pune faina de malai si se fierbe,se amesteca bine pt a nu se face cocoloase.

Pentru tocanita:

Se toaca prazul si se caleste pentru 3 minute in ulei,dupa care se pune crema gulas dulce si ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.

Se lasa sa se caleasca toate 10 minute dupa care se pune o canita de apa ,se condimenteaza cu sare,piper si vegeta,se lasa sa fiarba cu capac 15 minute dupa care se pune amidonul cu 3 linguri de apa se mai da un clocot se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul.

Se serverste cu mamaliguta calda

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adasev12 1

07.10.2010, 12:48

super bun nadina, desi eu nu ma impac cu mamaliguta...dar vreau restul

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:20

foarte bun.

kamy 1

07.10.2010, 16:06

maine fac si eu ciuperci,ca nu mai pot de pofta 5f

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci