Tocanita de ciuperci cu pui si smantana

de Alinutza80 in Pui, 16 Noi 2012 | 20934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de pui (ciocanele )
  • 500 gr. ciuperci(pleurotus)
  • 500 gr. smantana
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui si smantana:

Bucatile de pui se spala, se curata, se usuca cu servetele de bucatarie si se da cu sare.


Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se prajesc pe toate partile. Se scot si se lasa deoparte .Ciupercile se spala, apoi se rup in bucati .


Ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Intr-o cratita se pune la incins putin ulei si se caleste ceapa pana devine aurie. Se adauga ciupercile si se amesteca usor pana se inmoaie putin. Peste ceapa si ciuperci se adauga 500 ml de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute dupa care se adauga bucatile de pui prajit . Se lasa sa fiarba impreuna tot aproximativ 5 minute .


In smantana se adauga cele 2 linguri de faina si se mesteca bine sa nu ramana cocoloase, apoi se adauga peste pui si se lasa sa fiarba putin.


Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjelul si se opreste focul.


Am servit cu mamaliga.


A iesit o bunatate!


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

17.11.2012, 00:08

wow,atat de mult imi place

Alinutza80 1

18.11.2012, 16:39

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu pui