Tocanita de ciuperci cu pui si smantana

de Alinutza80 in Pui, 16 Noi 2012 | 19034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de pui (ciocanele )
  • 500 gr. ciuperci(pleurotus)
  • 500 gr. smantana
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu pui si smantana:

Bucatile de pui se spala, se curata, se usuca cu servetele de bucatarie si se da cu sare.


Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se prajesc pe toate partile. Se scot si se lasa deoparte .Ciupercile se spala, apoi se rup in bucati .


Ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Intr-o cratita se pune la incins putin ulei si se caleste ceapa pana devine aurie. Se adauga ciupercile si se amesteca usor pana se inmoaie putin. Peste ceapa si ciuperci se adauga 500 ml de apa si se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute dupa care se adauga bucatile de pui prajit . Se lasa sa fiarba impreuna tot aproximativ 5 minute .


In smantana se adauga cele 2 linguri de faina si se mesteca bine sa nu ramana cocoloase, apoi se adauga peste pui si se lasa sa fiarba putin.


Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjelul si se opreste focul.


Am servit cu mamaliga.


A iesit o bunatate!


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu pui si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

17.11.2012, 00:08

wow,atat de mult imi place

Alinutza80 1

18.11.2012, 16:39

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 10:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu pui