Tocanita de ciuperci -post

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 3706 vizualizari

 

favorita mea,super buna cu mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 4-5 cepe verzi
  • 1 feliuta ardei rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de faina
  • 4-5 linguri pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci -post:

Se curata ciupercile ,se spala ,apoi se taie bucatele


Ceapa se toaca marut si se caleste in ulei impreuna cu ardeiul taiat bucatele,sare si piper


Cand ceapa e calita se pun ciupercile si se lasa la fac potrivit sa fierba cu 1 canita mica de apa


Cand ciupercile sunt fierte se amesteca faina cu pasta de tomate fara sa se faca cocoloase apoi se pune peste ciuperci ,se mai lasa sa dea 2 clocote ,se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul


Se serveste cu mamaliguta,piure de cartofi,paste fainoase...............


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci -post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

nadina73 1

16.05.2010, 18:48

multumesc rocsi desi stiu ca tu nu esti amoatoare de ciupercicel putin cele proaspete

nadina73 1

16.05.2010, 18:49

cu mare drag carla si tie ti-m pus un colet la posta

mariac 1

18.05.2010, 20:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ceapa si usturoi