Tocanita de dovlecel cu fasole verde

de Ina in Mancaruri de post, 8 Ian 2014 | 6167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii
  • 1 morcov mare
  • un dovlecel
  • o mana de fasole verde
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecel cu fasole verde:

Incepem prin a curata si spala bine  legumele.

Ceapa morcovul si ardeiul gras le tocam marunt si le calim usor in 4 linguri de ulei incins . Presaram putina sare si amestecam 1 minut, pentru a nu se arde legumele.

Tocam rosiile si le adaugam peste prajeala, omogenizand totul cu o lingura de lemn. Lasam sa fiarba 3-4 minute , adaugand si putina apa, daca este cazul.

Curatam dovlecelul si-l taiem in bucati potrivite ( eu tai rondele, apoi fiecare rondea o mai tai in doua sau 3 bucati ) . Curatam fasolea verde indepartandu-i capetele, apoi o spalam si-o rupem  bucati  de cca 4 cm. 

Cand rosiile sunt patrunse, adaugam dovlecelul si fasolea verde, lasand totul pe foc pana se fierb si acestea. Potrivim gustul de sare si piper, oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata