Tocanita de fasole cu chorizo

de Satisfyyourcravings in Porc, 12 Dec 2016 | 668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 380 grame fasole gigant conservata (poate fi inlocuita cu fasole alba)
  • 1 lingura de ulei
  • 250 grame chorizo (poate fi inlocuit cu orice carnat afumat)
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • coaja de la 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 400 grame rosii in bulion
  • 500 grame supa de pui sau legume (se poate folosi cub concentrat dizolvat in apa)
  • cateva crengute de cimbru
  • Pentru servit:
  • paine
  • salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole cu chorizo:

Se toaca ceapa marunt si usturoiul felii.


Se taie chorizo felii si se prajesc cateva minute, intr-o tigaie cu ulei, la foc mediu, pana devin aurii. Se scot pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si usturoiul care se calesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile tocate, supa, cimbrul, coaja de lamaie, chorizo si fasolea.


Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la minim, se acopera si se lasa la gatit 1 ora si 15 minute, amestecand usor din cand in cand.


La final, se adauga sare si piper si se serveste cu paine si salata simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

katty 1

13.12.2016, 08:09

marcela1979 1

14.12.2016, 09:33

dantes 1

14.12.2016, 14:15

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu ciolan afumat