Tocanita de hribi cu ceapa si marar

de Merisor in Mancaruri de post, 19 Iul 2018 | 2452 vizualizari

 

Atât de gustoasă este această Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar, servită cu mămăliguță, că nu te saturi doar dintr-o porție.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg hribi, curățați
  • 250-300 g ceapă
  • 3 căței de usturoi
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de hribi cu ceapa si marar:

Punem, într-un ceaun wok, în cazul meu), uleiul la încins.


Tocăm ceapa solzișori și doi căței de usturoi, rondele.


Le călim în uleiul încins, până când ceapa devine sticloasă.


Adăugăm hribii bine spălați, scurși și tocați mărunt să se pătrundă bine și îi amestecăm bine cu ceapa călită.


Lăsăm hribii să se prepare la foc încet, amestecând din când în când, până când sunt bine pătrunși.


Îi asezonăm pe parcurs cu sare și piper și mai picurăm ulei, pentru că înghit multicel. Nu punem apă că stricăm gustul tocăniței.


Când uleiul se ridică la suprafață, atunci hribii sunt preparați.


Spre final, mai adăugăm un cățel de usturoi răzuit și mărarul tocat mărunt.


Servim delicioasa Tocăniță de hribi cu ceapă și mărar cu mămăliguță și nu ne mai trebuie altceva.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de hribi cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

20.07.2018, 21:39

Super, super buna!

dantes 1

24.07.2018, 18:36

Foarte buna!

mihaelar63 1

07.08.2018, 19:11

Pe placul meu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cuburi din foietaj cu ciocolata

de Adi 4

la 11:14

Chec cu portocale, rom si stafide

de katty 6

ieri la 22:06

Supa de gaina, cu galuste de gris

de RODIMUR 7

ieri la 20:54

Napolitana cu crema de ciocolata si cafea

de katty 6

ieri la 19:55

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - tocanita de cartofi cu ardei copt