Tocanita de naut

de Toamna07 in Mancaruri de post, 27 Noi 2013 | 2799 vizualizari

 

Pentru Postul Craciunului va dau o prima idee de a pregati o tocanita simpla si in acelasi timp consistenta,sanatoasa,condimentata,dar plina de savoare prin ingredientele folosite !:)

 

INGREDIENTE

  • 800 g naut fiert si scurs
  • 1 ardei gras / kapia rosu
  • 1 ardei gras/kapia verde
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii cuburi
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut:

Fierbem boabele de naut : pentru fiecare cana de boabe adaugam 3 cani de apa.Punem pe foc mediu in jur de 80 de minute pentru ca boabele sa fie fierte optim. Eu am folosit oala minune si am scurtat timpul de fierbere.


Tocam ceapa si o calim in 3-4 linguri de ulei pana devine translucida.Pe foc mic urmeaza sa adaugam ardeiul taiat in fasii subtirii.Amestecam si lasam sa se inmoaie putin cu capacul pus.


Punem rosiile,cimbru uscat si paprika afumata pentru aroma deosebita.Acum, adaugam in cratita si nautul fiert si scurs care este foarte sanatos.:)Daca este nevoie puteti adauga si putina apa de unde a fiert nautul!


Prin continutul ridicat de fibre scade colesterol si impiedica acumularea de zahar din sange !


Asezonam cu sare si piper.Lasam sa se imprietenesca cu celelalte ingrediente cam 5 minute si dam la o parte de pe foc. Presaram patrunjel tocat.


Pofta buna si post usor !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

laura_n 1

27.11.2013, 15:16

big like, imi place mult nautul

diaconta 1

27.11.2013, 21:24

ce culoare frumoasa are

Toamna07 1

02.12.2013, 20:58

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec de post by Laura