Tocanita de porc cu legume

de silvianart in Porc, 9 Ian 2017 | 1296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa porc cubulete
  • 2 ardei copti
  • 1 cartof
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingura zahar brun
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 lingurita rozmarin rasnit
  • 1 lingura paste de tomate
  • boabe piper
  • dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu legume:

Ceapa am calit-o intr-o lingura de ulei, peste care am pus carnea si-am lasat-o 5 min. la foc moderat. Intre timp, am pasat in blender, gogosarul murat, zaharul brun, mustarul, 2 linguri ulei, catelul de usturoi,150 ml de apa si faina. Acest amestec l-am turnat peste carne in oala. Cand a inceput sa fiarba si sa se ingroase, am pus telina si cartoful, taiate cubulete. Peste ele, am mai adaugat 150 ml apa calda. Am mai adaugat 1 lingura pasta tomate, rozmarinul, boia, piperul, sarea si dafinul. Am pus capacul si la cuptorul incins la 170 de grade C, pentru 80 min. Buna cu paine de casa.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

silvianart 1

11.01.2017, 07:35

kytz 1

12.01.2017, 07:21

Bună mâncarica!

silvianart 1

12.01.2017, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc