Tocanita de pui cu ceapa

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2014 | 4109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui(dezosate)
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 3 catei usturoi
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta.

Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica.

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit adaugam carnea care o vom praji pe ambele parti.

Cand este gata o scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

In uleiul care am prajit carnea adaugam ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeiul si morcovul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam pasta de tomate.sucul de rosii,carnea si apa cat sa acopere totul.

Lasam sa fiarba amestecand din cand in cand pana scade sosul.

La final adaugam condimente dupa gust si usturoiul pisat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

simona72 1

08.02.2014, 08:32

Super mancarica!

Lau 1

08.02.2014, 09:53

gaby_gabytza 1

11.02.2014, 09:49

plaaaaaaaaaaaace

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare