Tocanita de pui cu galuste

de geobucataras in Pui, 12 Ian 2014 | 1625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un ardeu gras rosu
  • 2 cepe mari
  • o lingura de bulion
  • sare ,piper, ulei pentru calit
  • 2 foi de dafin
  • un cub de pui de la knor
  • Pentru galuste avem nevoie de :
  • 2 oua
  • putina sare
  • jum lingurita de praf de copt
  • gris cca. 8-10 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu galuste:

Pieptul de pui il punem separat un pic la fiert, intre timp dam ceapa prin razatoare si ardeiul il taiem cubulete


.Punem un pic de ulei ptr a cali ceapa si ardeiul,dupa care adaugam pieptul de pui taiat fasii sau cubulete ,dupa care adaugam apa cat sa acopere carnea la foc mediu si punem sare ,piper si foile de dafin.


Intre timp preparam galsustele.


Spargem ouale,adaugam sare si praful de copt, amestecam bine bine, dupa care adaugam cate o lingura de gris si amestecam bine pana ce compozitia devine un pic mai groasa ca smantana, iar dupa ce a fiert si a scazut un pic sosul adaugam bulionul si cubul de pui.


Pentru a pune galustele in tocana dam la o parte de pe foc iar cu o lingura ce o tinem cateva secunde in sos luam din compozitie si adaugam in tocana, repetam asa pana se va termina compozitia de galuste.


Punem din nou pe foc, cand vedem ca incepe sa fiarba punem un sfert de ceasca de apa rece peste tocana , dupa ce am pus apa punem capacul si lasam sa fiarba inca 10-15 min foc mic.La urma daca vreti puteti presara cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

merisor 1

12.01.2014, 20:28

Buna tocanita ai facut!

Andreea Caroline 1

12.01.2014, 20:34

laura_n 1

13.01.2014, 20:21

grozava!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ardei si ceapa