Tocanita de pui cu galuste

de geobucataras in Pui, 12 Ian 2014 | 1515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un ardeu gras rosu
  • 2 cepe mari
  • o lingura de bulion
  • sare ,piper, ulei pentru calit
  • 2 foi de dafin
  • un cub de pui de la knor
  • Pentru galuste avem nevoie de :
  • 2 oua
  • putina sare
  • jum lingurita de praf de copt
  • gris cca. 8-10 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu galuste:

Pieptul de pui il punem separat un pic la fiert, intre timp dam ceapa prin razatoare si ardeiul il taiem cubulete


.Punem un pic de ulei ptr a cali ceapa si ardeiul,dupa care adaugam pieptul de pui taiat fasii sau cubulete ,dupa care adaugam apa cat sa acopere carnea la foc mediu si punem sare ,piper si foile de dafin.


Intre timp preparam galsustele.


Spargem ouale,adaugam sare si praful de copt, amestecam bine bine, dupa care adaugam cate o lingura de gris si amestecam bine pana ce compozitia devine un pic mai groasa ca smantana, iar dupa ce a fiert si a scazut un pic sosul adaugam bulionul si cubul de pui.


Pentru a pune galustele in tocana dam la o parte de pe foc iar cu o lingura ce o tinem cateva secunde in sos luam din compozitie si adaugam in tocana, repetam asa pana se va termina compozitia de galuste.


Punem din nou pe foc, cand vedem ca incepe sa fiarba punem un sfert de ceasca de apa rece peste tocana , dupa ce am pus apa punem capacul si lasam sa fiarba inca 10-15 min foc mic.La urma daca vreti puteti presara cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

merisor 1

12.01.2014, 20:28

Buna tocanita ai facut!

Andreea Caroline 1

12.01.2014, 20:34

laura_n 1

13.01.2014, 20:21

grozava!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa si galuste