Tocanita de vacuta cu legume

de mihaelar63 in Vita, 14 Ian 2010 | 9361 vizualizari

 

imi era dor de o tocanita , dar acum sunt mai atenta , sa nu fie nici grasa , nici ingrosata cu faina ,si a iesit asta :

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne vaca
  • 3 rosii
  • 3 ardei
  • 3 cepe mari
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei
  • sare
  • boia
  • 1 ardei iute
  • patrunjel verde
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vacuta cu legume:

  1. carnea se spala si se portioneaza bucati potrivite, se caleste in ulei .
  2. legumele se curata si se spala . se adauga si se calesc usor ceapa cu ardeiul , usturoiul, mai apoi se adauga rosiile taiate f. marunt .
  3. se pune apa ,sare , boia si se fierbe .
  4. la sfarsit se presara cu patrunjel verde , codite de ceapa , si ardei iute ,toate taiate marunt .

TIPS-URI

1

serviti cu mamaliguta si varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

rivka 1

14.01.2010, 16:04

arata super cred ca merge si cu pireu de ce nu, foarte apetisant gatesti pt familie mihaela te felicit, imi place mult

Teo 1

14.01.2010, 20:57

is eu la fel ,n-am mai gatit demult vitel acum e cazul.

cory 1

04.02.2010, 16:45

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vacuta