Tocanita de vara cu pui

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 3 Iul 2010 | 10508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 copanele de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 morcov
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • sare/piper
  • o legatura de marar
  • ulei
  • suc de rosii 500 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara cu pui:

Prajim carnea de pui , intre timp tocam marunt toate legumele  , exceptie vom face pentru rosii care le oparim si le curatam de coaja si abia apoi se dau pe razatoare.

Separat intr-o tigaie prajim in ulei ceapa , care  cand prinde culoare aramie adaugam peste ea restul de legume si le calim ( legumele isi vor lasa un suc propriu) asteptam ca sucul lasat de legume sa scada si adaugam si sucul de rosii ,  sare si piper dupa gust si carnea de pui.  Mai lasam 10 minute la foc mic dupa care adaugam pentru un gust mai bun marar tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu piept de pui si ciuperci