Tocanita de vitel

de La Ancuta in Vita, 1 Aug 2011 | 3834 vizualizari

 

Pentru astazi am pregatit o mancare simpla, dar gustoasa. Eu sunt un mare fan al carnii de vitel, dar din pacate o gasesc destul de rar.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vitel
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 1 lingura bulion
  • sare, piper
  • 1 frunza de dafin
  • cimbru
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel:

Curatam ceapa si o taiem marunt. Intr-o cratita incingem uleiul impreuna cu 3 linguri de apa. Adaugam ceapa si lasam cateva minute, pana se inmoaie. Adaugam apoi ardeiul taiat cubulete si mai lasam 1 minut.


Carnea o taiem bucati potrivite si o punem peste ceapa si ardei. Amestecam de cateva ori, pana isi schimba putin culoarea.


Adaugam rosiile taiate marunt, frunza de dafin si apa cat sa acopere carnea. Punem capacul si lasam sa fiarba la foc potrivit 15-20 de minute.


Descoperim oala si adaugam bulionul si cimbrul tocat marunt. Lasam sa mai fiarba pana scade sosul si ajunge la consistenta dorita. Potrivim apoi de sare si piper si stingem focul.


Servim calda, cu garnitura preferata. Noi am mancat cu paste si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

La Ancuta 1

02.08.2011, 17:08

Mona hai repede ca se gata

mirela0911 1

02.08.2011, 21:09

super buna

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:09

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

ieri la 20:32

Omleta cu spanac si mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 20:29

Vinete cu ton si cascaval la cuptor

de oanapl 6

ieri la 18:16

Prajitura de toamna cu fructe si budinca

de oanapl 6

ieri la 16:19

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu carne de vitel