Tocanita de vitel cu morcov

de Gicuta69 in Vita, 21 Oct 2015 | 4073 vizualizari

 

O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 4 morcovi potriviti ca marime
  • 2 linguri pasta de ardei
  • cca 500 ml supa de vita
  • 50 ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel cu morcov:

Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.


Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.


Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.


Morcovul il curatam si spalam .


Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.


Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper.


Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.


Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .



La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

iri_iri 1

21.10.2015, 16:43

Mmmmmm, bun a ajuns mirosul si la mine

Bunica 1

21.10.2015, 18:09

Bunătate de tocăniță!

Rocsi 1

21.10.2015, 19:28

Ce apetisanta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj