Tocanita din limba de porc

de simona72 in Porc, 23 Feb 2013 | 10598 vizualizari

 

Imi place carnea din limba de porc pt ca este foarte moale, are o alta textura fata de restul carnii. Nu toata lumea o maninca, iar daca nu ati mincat pina acum va recomand cu caldura sa o faceti.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg limba de porc(aproximativ 3 bucati)
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 2 cepe albe
  • o ceapa rosie
  • 2-3 fire ceapa verde
  • un ardei iute
  • 2 ardei capia copti
  • 1-2 ardei grasi, rosu si galben
  • o conserva de rosii in bulion
  • 2 linguri chutney de mango
  • o cana de supa(pui, vita, legume, de care aveti)
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din limba de porc:

Limba de porc se spala si se curata de pielita de la baza limbii, se pune la fiert in apa si se fierbe doar pe jumatate.


Cind este gata o scoatem pe un tocator de lemn si asa fierbinte o curatam cu un cutit(o radem) de pielita groasa care o are la suprafata. Dupa ce am curatat-o o taiem felii de aprox 2-3 cm. Punem o cratita pe foc cu uleiul de masline, adaugam ceapa curata si taiata pestisor, ceapa verde taiata si ea, ardeiul iute, le lasam sa se caleasca putin, adaugam ardeiul gras taiat julien(eu am avut la congelator), ardeiul copt taiat bucati, rosiile din conserva taiate mare, adaugam si sucul de rosii, cele 2 linguri de chutnei de mango.


Le lasam pe foc sa fiarba putin impreuna, adugam limba taiata felii, supa,lasam sa fiarba pina carnea este moale, sare si piper dupa gust,verdeata la urma de tot.


Se serveste cu o garnitura de piure de cartofi si muraturi.

 

TIPS-URI

1

La aceasta tocanita trebuie sa gasiti echilibrul dintre dulce, acru si iute...atunci este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din limba de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

diaconta 1

23.02.2013, 22:48

foarte bine arata

Bya Ralu 1

28.05.2013, 21:43

ce bun e!!!!!!!!!!!

Panacris 1

31.10.2013, 18:43

Mulțumesc! Place ingriedentul surpriză chutney de mango De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc