Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume

de nico15 in Porc, 22 Iun 2014 | 995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g muschi de porc
  • 50 g ardei gras
  • 90 g ceapa
  • 150 g de piept de pui
  • 15 g de praz
  • 250 g de cartofi noi
  • 100 g cartofi mov
  • 7 g de boia afumata
  • Sare cu gust de afumatura
  • Cimbru
  • Ulei de masline
  • Sare, piper,
  • O ceapa
  • Usturoi
  • Vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume:

Marinada: taiem ceapa mai mare, adaugam ulei, boia, sare, piper, usturoi, cimbru si putin vin alb. Taiem carnea in cubulete aproximativ egale si masam sa se absoarba bine marinada. Dam la frigider 1-2 ore.


Fierbem cartofii in coaja. Dupa 20 de minute ii scoatem ii lasam sa se raceasca, ii vom curata de coaja. Vom taia cartofii in 4-6 felii. Luam o tava de aragaj o tapetam cu hartie de copt adaugam cartofii taiati in sferturi, adaugam ulei de masline, cimbru, paprica afumata, sare, piper si dam la cuptor pentru 25-30 minute, incercati este in functie de cuptorul dumneavoastra.


Taiem legumele tot in cubulete potrivite, putem folosi ardei gras de toate culorile, ceapa, praz. Ce legume doriti dvs. Eu am folosit ardei rosu, praz si ceapa rosie.


Am alternat carnea cu legumele si am pus pe grill spre frigere. Grilul trebuie sa fie incins si il vom unge cu ulei in avans. Normal ar trebui sa dureze maximum 15 minute, dar eu nu le-am pus direct pe flacara ci am lasat grilajul mai sus de aceea a durat mai mult.


Se servesc doua la portie, la final am adaugat si jumatate de rosie cherry. Eu am facut frigaruile anternand carne de porc si pui, dar se pot face doar din carne de porc sau numai din piept de pui in functie de alegerea dumneavoastra. A durat un pic mai mult deoarece intai am fiert cartofii si dupa aceea i-am dat la cuptor, daca doriti sa reduceti timpul puteti servi cu cartofi prajiti.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne de porc, piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

22.06.2014, 12:57

Ce bune!

Angelina_Elena 1

22.06.2014, 14:24

Tare bune!

Bya Ralu 1

22.06.2014, 16:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui