Tocanita din piept de pui si gogosari

de Bucataras Medi in Pui, 19 Oct 2010 | 5888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 5-6 gogosari
  • 3 -4 cepe
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de pui si gogosari:

Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu).


Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem bucatile de carne si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti. Scoatem carnea si o punem intr-un vas acoperit iar in uleiul in care am rumenit carnea punem la sotat ceapa taiata marunt si gogosarii taiati fasii.Cand legumele sunt gata sotate le amestecam cu carnea , acoperim cu apa si condimentam cu sare si piper.Lasam la foc mic sa fiarba circa 10-15 min. dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Mai lasam pana ce scade si apoi tragem vasul de pe foc si asezonam cu patrunjel verde taiat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de pui si gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

21.10.2010, 15:11

Sylvia, dar neaparat servita cu mamaliguta................

nadina73 1

21.10.2010, 16:59

vreau

Bucataras Medi 1

22.10.2010, 13:04

iti dau...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui