Tocanita studenteasca

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2009 | 8848 vizualizari

 

Putini bani si facuta cu multa dragoste:)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 morcov mare mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • delicat
  • 3 carnati taranesti
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita studenteasca:

Secretul la aceasta tocanita....nu este secret....pui ce ai..


Cartofii se cutara se spala si se taie cuburi mari, morcovul cubulete la fel si ceapa la fel. Carnatii se taie felii si se pun la rumenit in ulei, apoi morcovul si ceapa. Dupa ce s-au imuiat se pun cartofii si apa . Cand sunt aproape gata se pune sare si pasta de tomate se lasa sa fiarba , sa adauga si delicat. dupa ce se opreste si se pune mararul tocat.


Cu multa dragoste pentru vremurile studentesti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita studenteasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

danygospodina 1

01.06.2009, 22:27

Asta-i festin studentesc !

ala_oancea 1

02.06.2009, 15:24

Da ... mancam si eu asa ceva in timpul studentiei. Ce bun era ....

luminita20_2006 1

02.06.2009, 18:59

ma bucur ca v-am adus aminte de vremurile ale faine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimioare cu vin alb sec