Tocanita studenteasca

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2009 | 6609 vizualizari

 

Putini bani si facuta cu multa dragoste:)

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 morcov mare mare sau 2 mici
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
  • delicat
  • 3 carnati taranesti
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita studenteasca:

Secretul la aceasta tocanita....nu este secret....pui ce ai..


Cartofii se cutara se spala si se taie cuburi mari, morcovul cubulete la fel si ceapa la fel. Carnatii se taie felii si se pun la rumenit in ulei, apoi morcovul si ceapa. Dupa ce s-au imuiat se pun cartofii si apa . Cand sunt aproape gata se pune sare si pasta de tomate se lasa sa fiarba , sa adauga si delicat. dupa ce se opreste si se pune mararul tocat.


Cu multa dragoste pentru vremurile studentesti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita studenteasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

danygospodina 1

01.06.2009, 22:27

Asta-i festin studentesc !

ala_oancea 1

02.06.2009, 15:24

Da ... mancam si eu asa ceva in timpul studentiei. Ce bun era ....

luminita20_2006 1

02.06.2009, 18:59

ma bucur ca v-am adus aminte de vremurile ale faine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote