Tochitura

de lilik in Porc, 18 Oct 2010 | 4968 vizualizari

 

asa o papam eu la mama acasa....

 

INGREDIENTE

  • 650-700 gr carne de porc taiata cubulete mici
  • 3 catei de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

punem carnea la prajit in putin ulei,cand se rumeneste punem sucul de rosii si usturoiul taiat in 4(daca va place puneti-l pisat),sare,piper si lasam la foc mic pana scade sucul. servim cald cu mamaligutza. pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lilik 1

19.10.2010, 21:14

serveste-te ela

Rocsi 1

21.10.2010, 10:40

unde era reteta asta de nu am vazut-o????imi place mult

lilik 1

21.10.2010, 17:41

nu stiu rocsi k nu-mi aparea nici mie la numar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor