Tochitura Cirio

de Sidy in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 5968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnati afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori( ciuperci)
  • 300 g faina malai
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion Cirio Pelati
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura Cirio:

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste.
Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele .
O adaugam apoi peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , la foc potrivit, acoperite, cam 30 minute ,iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Cirio" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si pui