Tochitura cu mamaliga

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 12 Noi 2016 | 2947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g carne de porc semiafumata;
  • 400g carne de porc proaspata;
  • 2 carnati semiafumati;
  • 2 carnati de casa;
  • un pahar de vin alb demisec;
  • 2 cepe;
  • un ardei;
  • 2 linguri rosii tocate in bulion;
  • boia picanta;
  • cimbru proaspat;
  • foi de dafin;
  • sare;
  • piper.
  • pentru mamaliga: apa, malai, sare, branza de capra.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu mamaliga:


  1. Se pune apa cu sare pentru mamaliga. Cand fierbe, se adauga malaiul si se amesteca sa nu se formeze cocoloase, apoi se lasa cateva minute pana fierbe. La sfarsit, se adauga branza rasa de capra si se amesteca. Se toarna pe o farfurie intinsa.

  2. Carnea si carnatii se taie cubulete mici, ceapa se toaca marunt, ardeiul la fel (l-am avut taiat cubulete la congelator).

  3. Se pune ulei intr-o cratita, se rumeste carnea proaspata, apoi se adauga carnatii si carnea semiafumata. Se rumesc putin si se adauga, din cand in cand, apa sa nu se afume.

  4. Se lasa pe foc 20 min, apoi se adauga vinul.

  5. Separat, se caleste ceapa cu ardeiul, apoi se adauga rosiile, boiaua, sare, piper, cimbrul tocat si foile de dafin.

  6. Se lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga peste carne.

  7. Se amesteca si se adauga apa, cat sa acopere tot.

  8. Se mai lasa pe foc 15-20min.

  9. Se serveste tochitura alaturi de mamaliga si un ou prajit.

  10. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

13.11.2016, 21:14

Criss 1

17.11.2016, 06:18

dantes 1

17.11.2016, 07:35

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliga si oua