Tochitura de berbecut si carnati de oaie

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 1111 vizualizari

 

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 2 ore si 30 min, program low, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g
  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de berbecut si carnati de oaie:

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;


Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;

Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;

Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;

Toaca usturoiul marunt;

Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute;

Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;

Caleste putin si stinge cu vinul rosu;

Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;

Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;

Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;

Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;

Pofta buna !
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de berbecut si carnati de oaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

29.09.2015, 15:49

Ce bine arata

Panacris 1

30.09.2015, 11:36

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 13:37

este o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade