Cand nu ai idee despre ce sa gatesti: e rapida, e gustoasa,,,, e preferata mea!
Spalam fleica, o taiem bucati si o punem la prajit, adaugand putina apa din cand in cand, pentru a ramane frageda si a nu se usca prea tare.
Separat, cartofii taiati cuburi, se condimenteaza foarte bine (parte din condimente vor ramane in ulei) si se pun la prajit la foc iute (astfel vor fi crocanti la exterior si moi in interior).
Punem si de o mamaliguta, cate un ou prajit si pregatim si mujdeiul de usturoi. Rosiile la trecem prin razatoare, pisam bine usturoiul, adaugam sare si ardei iute dupa gust.
Servim totul cald, cu un pic de branza de burduf si de ce nu, putin unt! Sa aveti pofta!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro