Mazare cu muschi de porc

de Bucataras Monica in Porc, 10 Mar 2016 | 1054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 2 cutii de mazare
  • 800 g carne de porc
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 frunze de dafin
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • marar/patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschi de porc:

Se spala carnea si se taie in functie de marimile dorite. Morcovul si ceapa se curata,se spala si se taie cubulete.


Se pun legumele si carnea in oala sub presiune, se adauga un praf de sare, frunzele de dafin, apa cat sa le acopere si am lasat sa fiarba 30 de minute. Dupa ce a trecut timpul,se lasa sa se raceasca apoi se pun carnea si legumele intr-o cratita si se aduga mazarea. Se lasa la fiert pana ce aceasta s-a patruns.


Se adauga sucul de rosii diluat in putina apa.Se dizolva o lingura de faina in apa si se amesteca in mazare, potrivim de sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote. La sfarsit se adauga marar sau patrunjel verde. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.03.2016, 20:44

O mancare care imi place mult!

Rahela Velicu 1

10.03.2016, 21:09

mirela0911 1

11.03.2016, 19:48

Buna mancarea de mazare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu muschi de porc