Tochitura de porc cu mamaliga

de T I M E A in Porc, 15 Noi 2012 | 27206 vizualizari

 

De mult timp imi era pofta de o mamaliguta calda cu tochitura. Si duminica trecuta s-a transformat in pranzul nostru. Un praz rustic si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spata de porc
  • 350 gr carnati afumati
  • 3-4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliga:

Spalam bine carnea si o taiem cubulete.


Punem bucatile de carne la prajit in ulei si lasam pe foc 10-15 minute sa fiarba in sucul propriu.


Adaugam carnatii taiati rondele si lasam in continuare pe foc pana se prajesc. Adaugam sarea si piperul apoi pasta de gogosari cu rosii si cimbrul. Punem si usturoiul taiat felii.


Mai lasam pe foc cateva minute sa se amestece bine aromele.


Inainte de a lua mancarea de pe foc, verificam cu o furculita daca carnea este patrunsa.


Luam de pe foc si servim cald cu mamaliguta si cascaval ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

T I M E A 1

17.11.2012, 09:45

cris multumesc

babi5 1

03.09.2013, 19:27

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 10:52

mmm... foarte foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute