Varza cu afumatura in straturi

de Bunica in Porc, 7 Feb 2019 | 1010 vizualizari

 

Varza cu  afumatura in straturi a fost mai mult carne cu varza:))))),dar a fost foarte buna!Cratita cu tot preparatul n-am apucat sa o fotografiez,era foamea maaaaaare:))))))

 

INGREDIENTE

  • o varza potrivita murata
  • 800 g. afumatura
  • 500 g. fleica de porc
  • 2 foi dafin
  • o lingurita piper macinat
  • 300 g. pasta de rosii
  • o legatura marar
  • o lingura untura de rata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura in straturi:

Varza am desfacut-o foi, foi, i-am taiat partea groasa si am lasat-o in apa calduta 10-15 minute.


Am scos varza din apa, am aranjat foile una peste alta, le-am rulat si le-am scurs bine.


Taie varza fideluta.


Intr-o cratita am pus untura la incins.


Fleica spalata ,uscata cu hartie prosop,taiata in bucati mai mari se prajeste putin in untura incinsa.


Cand untura este incinsa pun varza taiata fideluta si mastec sa nu se prinda de cratita.


Varza se tine pe foc pana devine translucida.


Adaug piperul,foaia de dafin ,pasta de rosii si mararul spalat si tocat marunt.


Intr-o cratita sau tava cu peretii inalti pun un rand de varza unul de carne,varza ,carne pana se termina.


Au fost 3 srtaturi groase de carne si 4 straturi subtiri de varza.


Se niveleaza usor si se da la cuptorul incins la 160 grade.


Daca varza fierbe mai greu se poate adauga o ceasca de apa(pentru a nu ramane prea seaca). Pentru a fi siguri ca varza e fiarta se incearca(o gustam).


Sincer va spun la mine a fost carne cu varza:)))


Se serveste calda cu mamaliga.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

In loc de pasta de rosii se poate folosi bulion.

2

Mararul poate fi proaspat sau uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu afumatura in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bunica 1

08.02.2019, 22:07

Catalina L 1

09.02.2019, 11:06

o nebunie

madi_marin 1

10.02.2019, 12:37

Nebunie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de condimente