Tochitura din organe de porc

de silvi0ara in Porc, 27 Ian 2011 | 8750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg organe de porc(rinichi,inima,splina,ficat)
  • 300g pulpa de porc
  • 2-3 carnati de casa
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 200ml supa de vita
  • 200ml vin rosu
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • sare si piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1ligurita rasa boia dulce sau iute
  • 3-4 linguri ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura din organe de porc:

Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie in cuburi .La fel procedam si cu carnatii,care vor fi taiati rondele mai mari.



Intr-o cratita cu fundul mai gros se pune uleiul la incins si se rumeneste usor mai intai carnea,apoi adaugam organelle,le lasam cateva minute sa se rumeneasca si ele,iar la final adaugam carnatii.Lasam totul la rumenit, apoi se sting cu supa de vita sau legume.. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul, cimbrul,boiaua , vinul si pasta de tomate.Mai lasam 5-10 minute pe foc si este gata.Se poate servii cu mamaliguta sau oua ochiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din organe de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

silvi0ara 1

27.01.2011, 20:48

RuxyRux,esti o scumpa.Tie iti pregatesc altceva.

nadina73 1

28.01.2011, 10:47

Nu pap dar merita rasplatit efortul tau si prezentarea te urmaresc,imi place ce gatesti

silvi0ara 1

31.01.2011, 11:20

Nadina,mersi mult,te pup.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana