Tochitura din organe de porc

de silvi0ara in Porc, 27 Ian 2011 | 8154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg organe de porc(rinichi,inima,splina,ficat)
  • 300g pulpa de porc
  • 2-3 carnati de casa
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 200ml supa de vita
  • 200ml vin rosu
  • 2-3 catei de usturoi pisati
  • sare si piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1ligurita rasa boia dulce sau iute
  • 3-4 linguri ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura din organe de porc:

Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie in  cuburi .La fel procedam si cu carnatii,care vor fi taiati rondele mai mari.

Intr-o cratita cu fundul mai gros se pune uleiul la incins  si se rumeneste usor mai intai carnea,apoi adaugam organelle,le lasam cateva minute sa se rumeneasca si ele,iar la final adaugam carnatii.Lasam totul la rumenit, apoi se sting cu supa de vita sau legume.. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul, cimbrul,boiaua , vinul si pasta de tomate.Mai lasam 5-10 minute pe foc si este gata.Se poate servii cu mamaliguta sau oua ochiuri.

 

RETETA IN IMAGINI

Tochitura din organe de porc-0
Tochitura din organe de porc-1
Tochitura din organe de porc-2
Tochitura din organe de porc-3

COMENTARII (15)

silvi0ara

silvi0ara 1

27.01.2011, 20:48

RuxyRux,esti o scumpa.Tie iti pregatesc altceva.

nadina73

nadina73 1

28.01.2011, 10:47

Nu pap dar merita rasplatit efortul tau si prezentarea te urmaresc,imi place ce gatesti

silvi0ara

silvi0ara 1

31.01.2011, 11:20

Nadina,mersi mult,te pup.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!