Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este un deliciu, merge ca si aperitiv sau ca si garniture.
Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati , mai groase (cam cat e grosimea unui deget).
Dam bucatile rezultate prin faina , oul batut si fulgi de porumb sfarmati .
Punem la incins intr-o tigaie ulei si punem bucatile de tofu. Le lasam sa se rumeneasca bine (cam 2 minute pe-o parte , si 2 pe cealalta).
Le scoatem si le punem pe un servetel sa se scurga execsul de ulei.
Se serves cu sosul care va place , sau asa simple.
Eu le-am servit ca si aperitive cu sos de ardei iute.
Sosul : ardeiul iute l-am taiat marunt si peste el am pus ulei de masline cat sa-l acopere bine. (f simplu)
Va doresc POFTA BUNA !!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult