Tofu in crusta crocanta

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 944 vizualizari

 

Este un deliciu, merge ca si aperitiv sau ca si garniture.

 

INGREDIENTE

  • o cutie tofu
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • fulgi de porumb cam 2 linguri
  • ulei floarea soarelui (pt prajit)
  • Pt sos: (optional)
  • 1 ardei iute
  • ulei de masline (cat sa acopere ardeiul )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tofu in crusta crocanta:

Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati , mai groase (cam cat e grosimea unui deget).


Dam bucatile rezultate prin faina , oul batut si fulgi de porumb sfarmati .


Punem la incins intr-o tigaie ulei si punem bucatile de tofu. Le lasam sa se rumeneasca bine (cam 2 minute pe-o parte , si 2 pe cealalta).


Le scoatem si le punem pe un servetel sa se scurga execsul de ulei.


Se serves cu sosul care va place , sau asa simple.


Eu le-am servit ca si aperitive cu sos de ardei iute.


Sosul : ardeiul iute l-am taiat marunt si peste el am pus ulei de masline cat sa-l acopere bine. (f simplu)


Va doresc POFTA BUNA !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tofu in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

21.08.2013, 11:33

Bunica 1

21.08.2013, 12:34

Buna!

anca_rm 1

21.08.2013, 12:48

Rocsi, Buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu spanac si ciuperci