Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie

de Bucataras in Ton, 26 Aug 2020 | 1827 vizualizari

 

O idee pentru o cina savuroasa si usor de preparat: ton la gratar cu spaghete de dovlecel si sfecla rosie, aromatizat cu ghimbir si usturoi. 

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ton
  • 1 dovlecel
  • 1/2 sfecla rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rondele de ghimbir
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • muguri de pin
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie:

Pune tonul in tigaia gratar, impreuna cu usturoi si ghimbir tocate marunt, sare si piper. Stropeste cu putin ulei. 

Intoarce tonul pe ambele parti, cat sa se rumeneasca bine exteriorul, iar la mijloc sa ramana un strat rozaliu. 

Taie dovlecelul si sfecla cu un "spiralizator" sau 'feliator spiralat" pentru legume, cica asa se cheama instrumentul :)) . 

Stropeste-le cu ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si amesteca-le usor, cat sa se combine frumos spaghetele. 

Asaza tonul si spaghetele pe platou, adauga ceapa verde tocata marunt si muguri de pin, apoi stropeste cu zeama de lamaie. 

Va poftesc la masa! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton la gratar cu spaghete din dovlecei si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi cu ghimbir