Tort aniversare

de nilgun in Torturi, 30 Mar 2013 | 1913 vizualizari

 

Tortul a fost facut cu o ocazie speciala- a 2- a zi dupa ce am scos actele am avut cativa invitati

 

INGREDIENTE

pt blat

  • 6 oua
  • o cana zahar
  • 10 lingurite apa
  • frisca lichida 500 ml
  • crema ciocolata un pachet
  • ciocolata de menaj 50 gr
  • banane bine coapte - vreo3-4 bucati
  • coaja rasa de portocala si lamaie
  • esenta de vanilie- o lingurita
  • o cana faina
  • prafde copt- o lingurita
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aniversare:

Pt blat


Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu zahar si cate un pic de apa.Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca cate putin cu galbenusurile. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza amestecului de galbenusuri.Se pune compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili. Se da la cuptor pana trece testul scobitorii.


Se bate frisca cu un pic de intaritor pt frisca.


Bananele se piseaza si incorporeaza in frisca.


Crema de ciocolata am facut-o conform instructiunilor de pe ambalaj, iar inimioarele se fac din ciocolata topita, se fac formele dorite pe hartie de copt.Se dau la rece. apoi se desprind usor cu cutitasul.


Blatul lam taiat in 3, am intins un strat crema ciocolata, unul frisca cu banane. Ornam cu frisca simpla, inimioare si ce mai vrem noi, ciocolata rasa. Dat la frigider un pic si Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aniversare" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.03.2013, 21:40

Bunnn

Teo 1

30.03.2013, 21:52

Nu l-ati taiat?doar v-ati uitat la el?

deyutzky 1

31.03.2013, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema ganache si visine