tort cu frisca si crema ciocolata

de mioritica in Torturi, 3 Apr 2010 | 11771 vizualizari

 

este usor de facut

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 linguri faina,
  • 1 praf de copt.
  • 500 gr.frisca,
  • o cutie de crema de ciocolata,
  • ananas din compot,
  • un kiwi
  • sirop:
  • suc fara acid sau clasicul sirop din apa ,zahar si esenta de rom  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tort cu frisca si crema ciocolata:

preparare blat:se bat albusurile spuma, se pune o lingura de zahar,un galbenus,pana se termina,la sfarsit se pune faina amestecata cu praful de copt.

se unge o cratita cu ulei se baga aluatul si se baga la cuptor.dupa ce s-a copt se lasa la racit.

se taie blatul in 3,se insiropeaza,se pune frisca,se pune a 2 parte se insiropeaza ,se pune crema de ciocolata(am incalzit-o putin la cuptor sa fie mai moale),ananas,apoi a 3 parte ,se insiropeaza si se pune frisca,se orneaza dupa plaul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu frisca si crema ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe