tort cu frisca si crema ciocolata

de mioritica in Torturi, 3 Apr 2010 | 8847 vizualizari

 

este usor de facut

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 linguri faina,
  • 1 praf de copt.
  • 500 gr.frisca,
  • o cutie de crema de ciocolata,
  • ananas din compot,
  • un kiwi
  • sirop:
  • suc fara acid sau clasicul sirop din apa ,zahar si esenta de rom  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tort cu frisca si crema ciocolata:

preparare blat:se bat albusurile spuma, se pune o lingura de zahar,un galbenus,pana se termina,la sfarsit se pune faina amestecata cu praful de copt.


se unge o cratita cu ulei se baga aluatul si se baga la cuptor.dupa ce s-a copt se lasa la racit.


se taie blatul in 3,se insiropeaza,se pune frisca,se pune a 2 parte se insiropeaza ,se pune crema de ciocolata(am incalzit-o putin la cuptor sa fie mai moale),ananas,apoi a 3 parte ,se insiropeaza si se pune frisca,se orneaza dupa plaul fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu frisca si crema ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:15

paste fericit!

danis 1

03.04.2010, 22:38

elena1988 1

24.02.2011, 09:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu mere

de GeorgiG 5

ieri la 17:31

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

Tort Saint Honoré

de Ancutsa 5

pe 16.02 la 18:40

RETETA RECOMANDATA
Tort 'noroios' cu ciocolata mud cake