Tort Antonia

de claudiaO in Torturi, 10 Feb 2014 | 2039 vizualizari

 

In urma cu vreo 4 ani am descoperit combinatia dintre Brownie Cappuccino si Crema de affine...de atunci am repetat-o in cateva torture de botez.
La fel s-a solicitat si de aceasta data, pentru tortul de botez al fetitei unor buni prieteni. Invitatii au fost placut surprinsi.

 

INGREDIENTE

Combinatiile si cantitatile sunt aceleasi ca aici : http://www.bucataras.ro/retete/tort-festiv-55039.html.

Portii: 50
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Antonia:

Asamblare:


- primul etaj - de jos in sus - blat de vanilie +crema de ness,blat de cacao + crema de afine, ultimu strat blat de brownie cu crema de scortisoara;


- al doilea etaj la fel ca primul;


- al treile etaj - inimioara - blat de brownie cu crema de scortisoara, blat vanilie cu crema de ness si ultimul blatul de cacao cu crema de afine, ca sa iasa inima in ton de mov.


Decoratiunile au fost facute cu vreo 2 zile inainte si reprezinta jucariile preferate ale fetitei - 2 stelute zambatere, meclusori si ciupercute...si niste frunze petru trandafirii de frisca.


Si ca sa se potriveasca cat mai bine ciupercutele si melcusorii, am creat un decor de poienita cu floricele si fire de iarba - care mi-au luat cam 2 ore pana le-am montat pe tort :)


Pentru colorare am folosit colorant gel de la Wilton - mov,verde si galben.


Satisfactia invitatilor a fost plata pentru munca depusa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Antonia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

10.02.2014, 17:15

_Alina_ 1

11.02.2014, 12:01

claudiaO 1

11.02.2014, 12:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cheesecake cu zmeura