Tort Cappuccino

de reisnaor_2006 in Torturi, 22 Iun 2015 | 4781 vizualizari

 

Ne place la nebunie acest tort.E demential de bun.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 150 gr zahar
  • 30 ml ulei
  • 150 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lg de cappuccino
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 3 lg de cappuccino
  • 300 gr de frisca Creme Patisserie
  • Decor:
  • frisca si cappuccino
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Cappuccino:

      Blatul :Albusurile se bat spuma cu zahar, separat intr-un bol mixam uleiul, galbenusurile , sare, cappuccino. Cand albusurile sunt gata se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri, sare, ulei si cappuccino. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.
      Compozitia obtinuta se pune intr-o forma tapetata cu unt si faina si se baga in cuptorul incalzit la 180 de grade.Facem testul cu scobitoarea.

      Crema: Intr-o cratita se amesteca ouale cu zahar, cappuccino, lapte si se pun la fiert pe foc mic. Amestecam mereu sa nu se prinda de fundul cratitei.Cand s-a ingrosat este gata si o lasam sa se raceasca.

      Dupa ce blatul s-a copt se lasa la rece , se taie in doua foi. Crema cand s-a racit se bate frisca si se amesteca cu crema,se mixeaza 5 minute.

      Pe o tava punem prima foaie – baza, un start de crema a doua foaie, un start de crema .Se imbraca tot in crema, se uniformizeaza cu ajutorul unei spatule si se decoreaza cu crema folosindu-ne de un pos cu sprit.Dupa decor se pudreaza fin cu cappuccino. Se pastreaza la rece.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Blatul se lasa la copt, pana la proba prin apasare sa isi revina la forma initiala.

2

Cand preparam crema trebuie sa amestecam mereu sa nu se prinda de fundul cratitei.

3

Consistenta cremei-ca idee cum este o smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Cappuccino" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Tort cu biscuiti