Tort Cappuccino

de reisnaor_2006 in Torturi, 22 Iun 2015 | 2545 vizualizari

 

Ne place la nebunie acest tort.E demential de bun.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 150 gr zahar
  • 30 ml ulei
  • 150 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lg de cappuccino
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 3 lg de cappuccino
  • 300 gr de frisca Creme Patisserie
  • Decor:
  • frisca si cappuccino
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Cappuccino:

Blatul :Albusurile se bat spuma cu zahar, separat intr-un bol mixam uleiul, galbenusurile , sare, cappuccino. Cand albusurile sunt gata se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri, sare, ulei si cappuccino. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

Compozitia obtinuta se pune intr-o forma tapetata cu unt si faina si se baga in cuptorul incalzit la 180 de grade.Facem testul cu scobitoarea.


Crema: Intr-o cratita se amesteca ouale cu zahar, cappuccino, lapte si se pun la fiert pe foc mic. Amestecam mereu sa nu se prinda de fundul cratitei.Cand s-a ingrosat este gata si o lasam sa se raceasca.


Dupa ce blatul s-a copt se lasa la rece , se taie in doua foi. Crema cand s-a racit se bate frisca si se amesteca cu crema,se mixeaza 5 minute.


Pe o tava punem prima foaie – baza, un start de crema a doua foaie, un start de crema .Se imbraca tot in crema, se uniformizeaza cu ajutorul unei spatule si se decoreaza cu crema folosindu-ne de un pos cu sprit.Dupa decor se pudreaza fin cu cappuccino. Se pastreaza la rece.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Blatul se lasa la copt, pana la proba prin apasare sa isi revina la forma initiala.

2

Cand preparam crema trebuie sa amestecam mereu sa nu se prinda de fundul cratitei.

3

Consistenta cremei-ca idee cum este o smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Xandrinne 1

23.06.2015, 08:44

reisnaor_2006 1

23.06.2015, 10:11

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 18:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Diplomat 200