Tort - cheesecake

de Dana_Retetegg in Prajituri, 26 Mai 2012 | 2284 vizualizari

 

Astazi vreau sa imi sarbatoresc ziua impreuna cu toti bucatarasii, asa ca am adus un tort delicios pe care vi-l ofer cu mult drag!

 

INGREDIENTE

Pt blat:

  • 250 g biscuiti,
  • 200 g unt,
  • 1 esenta de vanilie.

Pt crema:

  • 500 g branza dulce,
  • 200 ml frisca lichida,
  • 200 g zahar pudra,
  • zahar vanilat,
  • esenta de vanilie,
  • 1 mango.

In plus:

  • capsuni,
  • 50 g ciocolata cu lapte,
  • folie de plastic,
  • o tava sau cratita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort - cheesecake:

Am maruntit biscuitii in robot, i-am pus intr-un bol si am adaugat peste ei untul topit si esenta de vanilie. Am amestecat bine.



Compozitia obtinuta am pus-o in cratita care a fost tapetata cu folie de plastic. Am presat-o cu o lingura astfel incat sa obtinem un blat din biscuiti uniform. Eu am pus compozitia intr-o cratita de 20 cm diametrul.



Am pus la frigider pentru 2-3 ore. Daca va grabiti o puteti lasa doar 1-2 ore.



Am batut frisca lichida cu zaharul. Am adaugat esenta de vanilie, zaharul vanilat si branza dulce. Amestecul trebuie sa fie omogen si pufos. Eu am folosit un mixer.


Am curatat un mango de coaja, l-am taiat bucati si apoi l-am pasat cu blenderul. L-am adaugat peste compozitia de branza.



Am asezat crema de branza peste blatul de biscuiti, am nivelat si am pus la frigider de seara pana dimineata.



Pentru servire, am scos cheesecake-ul din forma cu ajutorul foliei, apoi am decorat cu capsuni trase in ciocolata cu lapte topita pe bain-marie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort - cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Dana_Retetegg 1

27.05.2012, 12:25

multumesc din suflet

alinutzika 1

27.05.2012, 16:45

La muuulti ani, draga mea!!!!!!

Dana_Retetegg 1

27.05.2012, 17:50

multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata si miez de nuca