Tort cheesecake cu zmeura

de cristinne in Torturi, 16 Iul 2011 | 4879 vizualizari

 

Tort cheesecake cu zmeura, racoros, de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mascarpone: 500gr;
  • zahar pudra: 200 gr;
  • biscuiti petit beurre: 120 grame;
  • unt: 70 grame;
  • zmeura;
  • 1 cutie frisca lichida (smantana dulce 30%) 250ml;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cheesecake cu zmeura:

Se face un blat crocant din biscuitii dati prin robot si untul topit. Se pune in interiorul formei de tort apasand. Se bag la cuptor 10 minute.

Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca batuta inainte.

Se pun un strat de crema peste blatul racit, apoi un strat subtire de zmeura, se adauga restul de crema, se niveleaza apoi se adauga zmeurele ramase.

Se da la rece minim 5 ore (de preferat o noapte).

Este incredibil de racoroasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort racoros cu afine si zmeura