Tort cheesecake cu zmeura

de cristinne in Torturi, 16 Iul 2011 | 4800 vizualizari

 

Tort cheesecake cu zmeura, racoros, de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mascarpone: 500gr;
  • zahar pudra: 200 gr;
  • biscuiti petit beurre: 120 grame;
  • unt: 70 grame;
  • zmeura;
  • 1 cutie frisca lichida (smantana dulce 30%) 250ml;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cheesecake cu zmeura:

Se face un blat crocant din biscuitii dati prin robot si untul topit. Se pune in interiorul formei de tort apasand. Se bag la cuptor 10 minute.

Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca batuta inainte.

Se pun un strat de crema peste blatul racit, apoi un strat subtire de zmeura, se adauga restul de crema, se niveleaza apoi se adauga zmeurele ramase.

Se da la rece minim 5 ore (de preferat o noapte).

Este incredibil de racoroasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort racoros cu afine si zmeura