Tort cu bezea si crema de vanilie

de La Ancuta in Torturi, 11 Dec 2012 | 19497 vizualizari

COMENTARII (68)

alldaycooking 1

12.12.2012, 19:14

La Ancuta 1

12.12.2012, 19:33

Multumesc Nicol

La Ancuta 1

12.12.2012, 19:34

Dia, asa de-o palma sunt bune?

adry88 1

12.12.2012, 21:19

super buna

La Ancuta 1

12.12.2012, 21:32

Multumesc

Miha 1

12.12.2012, 22:35

Ia sa faci bine si sa trimiti si la mine juma de tort...

La Ancuta 1

13.12.2012, 08:37

Miha, pai cum vine asta: juma te tort la tine, 6 felii mai groase la Dia... si mie ce imi ramanane? Sau vin in vizita la voi si ma serviti cu tort?

gaby_duceag 1

13.12.2012, 08:44

nici vorba
la ele ma duc eu ca au cerut si pentru mine ))
fain arata!

gaby_gabytza 1

13.12.2012, 08:56

T I M E A 1

13.12.2012, 10:41

Foarte bun tort

La Ancuta 1

13.12.2012, 11:11

Gaby, deci tu erai cea care manca asa mult?

La Ancuta 1

13.12.2012, 11:11

Multumesc

mena29 1

13.12.2012, 11:15

Bunatatea asta cand ai mai facut-o?Excelent arata!

La Ancuta 1

13.12.2012, 11:54

A fost tortul lui Dragos, de Sf. Andrei

diana_k 1

14.12.2012, 21:09

delicios tortul

MonaMimi 1

17.12.2012, 11:24

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 21:35

minunat tort

La Ancuta 1

12.12.2013, 09:37

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort simplu si delicios