Tort cu bilute de ciocolata

de Irina in Torturi, 26 Iun 2013 | 19247 vizualizari

 

Un desert usor de facut, pe gustul copiilor!
Evident imi place crema mascarpone in tot felul de combinatii. De data asta i-a venit randul ciocolatei...

 

INGREDIENTE

  • 300 g mascarpone
  • 150 g smantana
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 linguri Amaretto
  • 300 g ciocolata
  • piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt moale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bilute de ciocolata:

Am pus piscoturile la robot pana s-au sfaramat si am adaugat untul moale. Am amestecat.


Am pregatit o forma cu fund detasabil, am pus piscoturile in ea si am tasat. Am dat la frigider pentru 10 minute.


Am amestecat crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Am adaugat Amaretto.


Cicolata am pus-o la robot si am transformat-o in bilute. O parte din ele le-am amestecat cu crema.


Am pus crema obtinuta peste blatul de piscoturi si am lasat tortul in frigider, peste noapte. Am ornat tot cu bilute de ciocolata si a iesit un tort vesel, dulce si bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

Giana 1

21.05.2014, 09:56

Ce bunatate

vpepuskas7 1

05.11.2014, 17:01

super reteta..felicitari!

DeliciidelaM 1

11.04.2016, 06:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort bicolor cu frisca si capsuni