Tort cu capsuni si kiwi

de ralu_ca in Torturi, 20 Apr 2014 | 7210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 g branza dulce vaci
  • 8 linguri zahar pudra
  • 50 g unt
  • 2 fiole esenta vanilie
  • 500 g capsuni
  • 1 plic crema prajituri vanilie
  • 400 ml lapte dulce
  • 1 plic gelatina pt tort
  • decor: capsuni si kiwi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni si kiwi:

Am mixat capsunile cu 3 linguri zahar pudra si obtinem o compozitie fina, apoi punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot pe care l-am asezat intr-o forma de tort detasabila. Intr-un bol am mixat branza de vaci cu untul moale pana devine pufoasa, adaug restul de sos de capsuni esenta de vanilie. Pe marginea formei am pus felii de capsuni. Asezam al doilea rand de piscoturi, deasupra crema de vanilie preparata dupa instructiuni, apoi ornam cu felii de capsuni si kiwi. Preparam si gelatina si o turnam peste tort. Lasam la rece cateva ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

tanyapatap 1

28.04.2014, 19:05

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 19:07

minunat

Giana 1

10.06.2014, 11:23

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, frisca si capsuni