Tort cu ciocolata caramel

de pity19 in Torturi, 6 Oct 2014 | 888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 6 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 lingurite ciocolata cu caramel
  • 5 linguri coca cola light
  • 150 ml frisca lichida HuLaLa
  • 1 lingurita miere de albine
  • 3 plicuri ciocolata cu caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata caramel:

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu zaharul, zaharul vanilat si ciocolata cu caramel. Albusurile le mixam spuma tare, adaugam coca cola. Galbenusurile le incorporam in spuma de albusuri. Turnam faina amestecata cu praful de copt si amestecam incet de sus in jos.


Mixam frisca bine. Desfacem plicurile de ciocolata si turnam peste frisca impreuna cu o lingura de miere. Mixam pentru cateva secunde ;


Luam o tava rotunda de cuptor si o tapetam cu hartie de copt. Cu o lingura de lemn adaugam in forma 5 linguri din amestecul facut pentru blat, peste care turnam un sfert din crema. Punem tot cate 5 linguri din aluatul pentru blat, peste care adaugam crema si tot asa, ultimul strat fiind crema.


Dam la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la 190 grade.


Cand este gata lasam la racit si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata caramel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

reisnaor_2006 1

06.10.2014, 15:15

Andreea Caroline 1

06.10.2014, 15:17

Rocsi 1

06.10.2014, 20:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de nuci si ciocolata